Υπηρεσίες

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

ΑΠΟΛΕΠΙΣΗ/ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΜΕ ΥΠΕΡΗΧΟ. ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΠΗΛΙΝΓΚ ΜΕ ΒΟΥΡΤΣΕΣ. ΦΥΤΙΚΟ ΠΗΛΙΓΝΓΚ ΓΙΑ ΒΑΘΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΔΕΡΜΑΤΟΣ. ΔΕΡΜΟΑΠΟΞΕΣΗ Η ΠΙΟ ΔΡΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΥ ΠΗΛΙΝΓΚ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ. ΦΩΤΟΑΝΑΠΛΑΣΗ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΑΣΤΙΝΗΣ. ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ ΒΕΛΟΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΝΣΕΤΑ ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΩΔΥΝΗ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ. ΦΩΤΟΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΓΙΑ ΤΡΙΧΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ.

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΩΜΑΤΟΣ

ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΠΗΛΙΝΓΚ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΒΟΥΤΡΣΕΣ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ, ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΠΑΘΗΤΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΣΥΣΦΙΞΗ, ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΥΠΟΠΙΕΣΗΣ ΓΙΑ ΛΕΜΦΙΚΟ ΜΑΣΑΖ, ΕΝΔΟΔΕΡΜΙΚΟ ΜΑΣΑΖ, ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ, ΥΠΕΡΗΧΟΣ, ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΟΤΙ ΠΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ ΚΑΙ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ. ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ ΜΕ ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΠΟΥΓΓΙΑ ΚΑΙ ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ.

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΕΙΣ ΝΥΧΙΩΝ & ΟΝΥΧΟΠΡΟΣΘΕΤΙΚΗ

MANICURE, PEDICURE, ΙΑΤΡΙΚΟ PEDICURE, ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΕΙΣ SPA ΠΟΔΙΩΝ & ΧΕΡΙΩΝ, ΤΕΧΝΗΤΑ ΝΥΧΙΑ ΜΕ ΑΟΣΜΟ ΑΚΡΥΛΙΚΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΕΓΓΥΟΥΣ, GEL ΓΙΑ ΦΥΣΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΙ.

SOLARIUM

ΤΕΧΝΗΤΟ ΜΑΥΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ & ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΒΙΤΑΜΙΝΗΣ Β3 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΣΒΕΣΤΙΟΥ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΤΟΥ ΡΑΧΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΣΤΕΟΠΟΡΩΣΗΣ.

EΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

STUDIO MAQUILLAGE ΜΕ ΕΙΔΙΚΟ ΦΩΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΕΞΟΔΟΥ, ΒΡΑΔΥΝΟ, ΝΥΦΙΚΟ Ή ΕΝΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ. ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ 19.00-21.00 ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΕΝΑ ΑΤΟΜΙΚΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΑΣ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ

ΜΟΝΙΜΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Η ΜΙΚΡΟΧΡΩΜΑΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΟΧΟ ΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ, ΔΙΟΡΘΩΣΗ, ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΑΡΜΟΝΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ (ΦΡΥΔΙΑ, ΧΕΙΛΗ, ΒΛΕΦΑΡΑ) Ή ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ (ΘΗΛΗΣ, ΚΕΦΑΛΙ Κ.Α.) ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΛΚΥΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ.